Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE PARES D'ALUMNES DEL COL·LEGI PÚBLIC VERD

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES AMPA

26/04/2016
El Pati del Verd

Aquest any la proposta del Pati del Verd per a Temps de Flors és una continuació del muntatge que faran els alumnes de 3r al pati del Col·legi d'Arquitectes. Durant el curs han participat en un taller organitzat pel mateix Col·legi d'Arquitectes i que tenia com a objectiu dissenyar el muntatge que s'hi exhibirà properament.

Imatge de complement

Inspirant-se en un projecte que van fer al principi de curs, han estat treballant al voltant del concepte ATRAPASOMNIS.


S'hi construirà un laberint mitjançant unes cintes de roba penjades del sostre. Les cintes faran de filtre, evolucionaran al llarg del recorregut i tindran uns tons més foscos i apagats al principi (malsons) passant a uns tons més clars i  vius cap al final (conceptes positius).


Les cintes aniran acompanyades d'elements florals que participaran d'aquesta transformació, combinant flor de papiroflèxia i flor natural d'acord amb el sentit de la proposta. Les flors marcaran una evolució de natura morta a flors naturals vives lligades als conceptes positius de l'exposició.


Aquest projecte, que han dissenyat amb il·lusió els alumnes de 3r, el traslladarem i desenvoluparem a la reixa del Pati del Verd realizant dues accions:


-revestir les 7 reixes amb les mateixes cintes de colors que es muntaran amb l'ordre següent: blau, blau-verd, verd, groc, taronja i vermell. Al damunt de les cintes de colors, els alumnes de l'escola hi escriuran missatges relacionats amb el concepte Atrapasomnis.


-realitzar flors de papiroflèxia per part de les famílies a través dels fulls que donarem a cada alumne. Per poder tenir prou flors agrairíem que per alumne es fessin 3 flors. Aquestes posteriorment les penjarem al damunt de les reixes i cintes de colors. A més, l'Ampa contribuirà a comprar flor natural per poder realitzar el muntatge de l'evolució de natura morta (flors papiroflèxia) a natura viva (flor natural).


Com cada any, per fer possible el muntatge del Pati del Verd necessitem de la vostra col·laboració. Per aquest motiu fem dues convocatòries pel muntatge:


-divendres 29 d'abril a partir de 2/4 de 5 h de la tarda:

Taller de papiroflèxia per realitzar les flors que aniran penjades a la reixa. La proposta de la convocatòria és lliure i l'objectiu és facilitar a les famílies que vegin complicada la realització de les flors fer-ho conjuntament.

Premuntatge de les cintes al damunt dels llistons de fusta: haurem de tallar les cintes de colors i clavar-les al damunt dels llistons.


-divendres 6 de maig a partir de 2/4 de 5 h de la tarda:

Muntatge final del Pati del Verd: col·locarem les estructures de les cintes a les reixes i posteriorment penjarem les flors de papiroflèxia i flor natural.


Us agraïrem que participeu i gaudiu de la proposta igual que l'estan gaudint els nostres fills.

Nota: a l'arxiu adjunt podreu visualitzar l'esquema de la proposta del Pati del Verd "Atrapasomnis" i 3 fulls on hi ha l'explicació a través de passos de com realitzar els tres models de flors que s'han escollit.