Saltar a continguts

ASSOCIACIÓ DE PARES D'ALUMNES DEL COL·LEGI PÚBLIC VERD

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES AMPA

05/12/2014
CASAL TECNOLÒGIC DE NADAL

La Junta de l’AMPA ha organitzat per aquest Nadal 2014 un casal tecnològic. En aquest casal organitzat per l’empresa Innovat Educacció els vostres fills alternaran activitats creatives de lleure amb temàtica nadalenca (treballs manuals, jocs musicals, gimcanes, taller de dolços de nadal…) amb com a mínim un taller tecnològic diari: Iniciació a la robòtica, Stop-Motion, Creació de videojocs, Taller de realitat augmentada i Taller de Makey makey, en funció de les diferents edats. 

Imatge de complement

CASAL NADAL 2014
LLOC: Escola Verd
EDAT: de 3 a 12 anys
DATES: dies 29, 30 i 31 de desembre i 2 de gener.

PREUS I HORARIS: veure annex adjunt

INSCRIPCIONS: Les inscripcions es realitzaran a la secretaria de l’AMPA els dies següents des del 9 al 18 de desembre.

 


Iniciació a la robòtica: Els més petits s’introduiran en el món de la robòtica de la mà de les divertides bee-bots, uns petits robots amb forma d’abella que ajudaran als alumnes a consolidar els seus coneixements adquirits a classe d’una forma amena i motivadora. El més grans gaudiran dels coneguts robots de Lego: Wedo i Mindstorms, els alumnes construiran i programaran robot senzill però sorprenents.

 

Stop-Motion: Amb l’ajuda dels ipads els vostres fills/es filmaran els seus primers curts. La tècnica és senzilla i divertida es tracta d’encadenar diferents fotografies per aconseguir seqüències animades. Amb les peces i ninos de Lego podran construir creatius i divertits escenaris.

 

Creació de videojocs: Activitat reservada pels alumnes de Cicle mitjà i superior. Taller de Gaming on els participants crearan petits videojocs tot fent ús del conegut software del MIT: Scratch 2.0. Els alumnes aprendran a crear escenaris, personatges i els programaran per donar vida a nous videojocs.

 

Taller de realitat augmentada: És conegut l’ús educatiu que poden tenir les tablets a l’aula però nosaltres volem anar un xic més enllà i fer ús de la realitat augmenta perquè el món digital interactuï directament amb el món real. Els alumnes realitzaran diferents jocs que barregen la manipulació real i l’entorn virtual.

 

Taller de Makey makey: Taller per totes les edats on els nens treballen l’electrònica d’una forma simple i divertida a partir d’una placa o petit robot i una sèrie de cables que connectaran a diferents objectes per convertir-los en elements amb què poden interactuar amb l’ordinador; ús imagineu un teclat musical construït amb plàtans? Doncs això i més invents esbojarrats els farem possibles.



LA JUNTA DE L’AMPA.
Desembre del 2014

Organitza: AMPA Escola Verd
Realitza: Innovat Educació
Col·labora: Ajuntament de Girona

 

 

Aquest web forma part de: Portal Municipal d'Entitats de Girona